Begeleiding bij levensvragen

Levensvragen

Wanneer er ingrijpende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden in uw leven dan dringen de levensvragen zich op en kunt u behoefte hebben aan ondersteuning. Dit kan zijn op kantelmomenten in uw leven ernstige tegenslag in het persoonlijk leven. Hoe geef ik nu invulling aan mijn leven en hoe ga ik nu verder nu ik weet dat ik niet meer lang te leven heb. Samen onderzoeken we jouw levensvragen en hoe nu verder te gaan.

life coaching

Wanneer vragen zich blijven aandringen en je er niet meer omheen kunt. Ik loop graag een eindje met je mee en we verkennen de vragen die zich aan jou opdringen. Deze levensvragen zijn persoonlijk en verbonden met jouw levensverhaal. Je gaat ze onderzoeken deze levensvragen, je kunt ze niet wegpoetsen. Levensvragen horen bij het leven en jouw context, we vinden zo samen richting om te gaan in jouw leven.

Uitvaart

Na het overlijden van je geliefde wil je hem of haar uitgeleide doen op gepaste wijze. Met mij ga je in gesprek hoe je dat vorm wil geven. Traditioneel in een kerkelijke vorm of veel meer persoonlijk afgestemd op jullie persoonlijke overtuigingen. Ik luister naar jullie verhalen en komen we samen tot een vorm die het meest recht doet aan het leven van hem of haar die er nu niet meer is.

Zegening of Zalving

Tijdens het leven bij het naderende afscheid kan er behoefte zijn aan een ritueel om hieraan vorm te geven. Zegening, zalving of een persoonlijk ritueel kan hierbij helpend zijn. Ik geef hier samen met jou of je dierbare vorm en inhoud aan.